Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Use of optical oxygen sensors to monitor residual oxygen in pre- and post-pasteurised bottled beer and its effect on sensory attributes and product acceptability during simulated commercial storage
 
 
Titel: Use of optical oxygen sensors to monitor residual oxygen in pre- and post-pasteurised bottled beer and its effect on sensory attributes and product acceptability during simulated commercial storage
Auteur: Hempel, A.
O'Sullivan, M.G.
Papkovsky, D.B.
Kerry, J.P.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 50 (2013) nr. 1 pagina's 6 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland