Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Assessing the use of different chemometric techniques to discriminate low-fat and full-fat yogurts
 
 
Titel: Assessing the use of different chemometric techniques to discriminate low-fat and full-fat yogurts
Auteur: Cruz, A.G.
Cadena, R.S.
Alvaro, M.B.V.B.
Sant'Ana, A.S.
Oliveira, C.A.F.
Faria, J.A.F.
Bolini, H.M.A.
Ferreira, M.M.C.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 50 (2013) nr. 1 pagina's 5 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland