Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Molecular characterization of lactic acid bacteria isolated from industrially fermented Greek table olives
 
 
Titel: Molecular characterization of lactic acid bacteria isolated from industrially fermented Greek table olives
Auteur: Doulgeraki, Agapi I.
Pramateftaki, Paraskevi
Argyri, Anthoula A.
Nychas, George-John E.
Tassou, Chrysoula C.
Panagou, Efstathios Z.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 50 (2013) nr. 1 pagina's 4 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland