Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of deacidification of low-calorie cocoa butter by molecular distillation
 
 
Titel: Optimization of deacidification of low-calorie cocoa butter by molecular distillation
Auteur: Wu, WeiLiang
Wang, Chao
Zheng, JianXian
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 46 (2012) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland