Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Physico-chemical and sensory properties of yogurt from ultrafiltreted soy milk concentrate added with inulin
 
 
Titel: Physico-chemical and sensory properties of yogurt from ultrafiltreted soy milk concentrate added with inulin
Auteur: Rinaldoni, Ana N.
Campderrós, Mercedes E.
Pérez Padilla, Antonio
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 45 (2012) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland