Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Dough characteristics of Irish wheat varieties I. Rheological properties and prediction of baking volume
 
 
Titel: Dough characteristics of Irish wheat varieties I. Rheological properties and prediction of baking volume
Auteur: Ktenioudaki, A.
Butler, F.
Gallagher, E.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 44 (2011) nr. 3 pagina's 8 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland