Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Physico-chemical changes in breads from bake off technologies during storage
 
 
Titel: Physico-chemical changes in breads from bake off technologies during storage
Auteur: Altamirano-Fortoul, Rossana
Rosell, Cristina M.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 44 (2011) nr. 3 pagina's 6 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland