Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Influence of frozen storage and packaging on oxidative stability and texture of bread produced by different processes
 
 
Titel: Influence of frozen storage and packaging on oxidative stability and texture of bread produced by different processes
Auteur: Novotni, D.
Ćurić, D.
Galić, K.
Škevin, D.
Neđeral, S.
Kraljić, K.
Gabrić, D.
Ježek, D.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 44 (2011) nr. 3 pagina's 7 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland