Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Centrifugal osmotic dehydration and rehydration of carrot tissue pre-treated by pulsed electric field
 
 
Titel: Centrifugal osmotic dehydration and rehydration of carrot tissue pre-treated by pulsed electric field
Auteur: Amami, E.
Fersi, A.
Khezami, L.
Vorobiev, E.
Kechaou, N.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 40 (2007) nr. 7 pagina's 11 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Swiss Society of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland