Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Development of an accurate and sensitive gas chromatographic method for the determination of acrolein content in Calvados and cider
 
 
Titel: Development of an accurate and sensitive gas chromatographic method for the determination of acrolein content in Calvados and cider
Auteur: Ledauphin, Jérôme
Lefrancois, Aurore
Marquet, Nicolas
Beljean-Leymarie, Martine
Barillier, Daniel
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 39 (2006) nr. 9 pagina's 8 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Swiss Society of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland