Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Studies on the effects of enzymatic hydrolysis on functional and physico-chemical properties of arachin
 
 
Titel: Studies on the effects of enzymatic hydrolysis on functional and physico-chemical properties of arachin
Auteur: Govindaraju, K.
Srinivas, H.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 39 (2006) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Swiss Society of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland