Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Changes in colour, lipid oxidation and fatty acid composition of pork loin chops as affected by the type of culinary frying fat
 
 
Titel: Changes in colour, lipid oxidation and fatty acid composition of pork loin chops as affected by the type of culinary frying fat
Auteur: Ramírez, M. Rosario
Cava, Ramón
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 38 (2005) nr. 7 pagina's 9 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Swiss Society of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland