Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Influence of vegetable shortening and emulsifiers on the unfrozen water content and textural properties of frozen French bread dough
 
 
Titel: Influence of vegetable shortening and emulsifiers on the unfrozen water content and textural properties of frozen French bread dough
Auteur: Matuda, T.G.
Parra, D.F.
Lugão, A.B.
Tadini, C.C.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 38 (2005) nr. 3 pagina's 6 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Swiss Society of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland