Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Effects of different objective functions on optimal decision variables: a study using modified complex method to optimize hamburger cooking
 
 
Titel: Effects of different objective functions on optimal decision variables: a study using modified complex method to optimize hamburger cooking
Auteur: Erdogdu, Ferruh
Zorrilla, Susana E.
Paul Singh, R.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 38 (2005) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Swiss Society of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland