Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Determination of the protein content in brine from salted herring using near-infrared spectroscopy
 
 
Titel: Determination of the protein content in brine from salted herring using near-infrared spectroscopy
Auteur: Svensson, Vibeke T
Nielsen, Henrik Hauch
Bro, Rasmus
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 37 (2004) nr. 7 pagina's 7 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Swiss Society of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland