Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Combined Osmotic and Microwave Dehydration of Apple on Texture, Microstructure and Rehydration Characteristics
 
 
Titel: Effects of Combined Osmotic and Microwave Dehydration of Apple on Texture, Microstructure and Rehydration Characteristics
Auteur: Prothon, Frédéric
Ahrné, Lı́lia M.
Funebo, Tomas
Kidman, Siw
Langton, Maud
Sjöholm, Ingegerd
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 34 (2001) nr. 2 pagina's 7 p.
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland