Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Textural Changes and Proteolysis of Low-Moisture Mozzarella Cheese Frozen under Various Conditions
 
 
Titel: Textural Changes and Proteolysis of Low-Moisture Mozzarella Cheese Frozen under Various Conditions
Auteur: Bertola, N.C.
Califano, A.N.
Bevilacqua, A.E.
Zaritzky, N.E.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 29 (1996) nr. 5-6 pagina's 5 p.
Jaar: 1996
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland