Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 61 van 113 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of gel properties of low salt surimi using low-dose l-arginine combined with oxidized caffeic acid
 
 
Titel: Improvement of gel properties of low salt surimi using low-dose l-arginine combined with oxidized caffeic acid
Auteur: Xiong, Zhiyu
Shi, Tong
Zhang, Wei
Kong, Yunfei
Yuan, Li
Gao, Ruichang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 145 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 61 van 113 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland