Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 55 van 113 gevonden artikelen
 
 
  Impact of alkalization conditions on the phytochemical content of cocoa powder and the aroma of cocoa drinks
 
 
Titel: Impact of alkalization conditions on the phytochemical content of cocoa powder and the aroma of cocoa drinks
Auteur: Sioriki, Eleni
Lemarcq, Valérie
Alhakim, Fauzan
Triharyogi, Harry
Tuenter, Emmy
Cazin, Catherine S.J.
Nolan, Steven P.
Pieters, Luc
Van de Walle, Davy
Dewettinck, Koen
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 145 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 55 van 113 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland