Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 113 gevonden artikelen
 
 
  Effect of thermal and dry salt-curing processing on free and bound phenolics and antioxidant activity in Prunus mume fruits together with the phenolic bioaccessibility
 
 
Titel: Effect of thermal and dry salt-curing processing on free and bound phenolics and antioxidant activity in Prunus mume fruits together with the phenolic bioaccessibility
Auteur: You, Bangyan
Yang, Shiying
Yu, Jiawen
Xian, Wenyan
Deng, Yu
Huang, Wei
Li, Wu
Yang, Ruili
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 145 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 113 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland