Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 113 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high hydrostatic pressure (HHP) and supercooling storage in leaf mustard (Brassica juncea L.) kimchi: Modelling of microbial activity and preservation of physicochemical properties
 
 
Titel: Effect of high hydrostatic pressure (HHP) and supercooling storage in leaf mustard (Brassica juncea L.) kimchi: Modelling of microbial activity and preservation of physicochemical properties
Auteur: Lee, Jeong Hyeon
Choi, Eun Ji
Chang, Ji Yoon
Song, Kyung Bin
Chun, Ho Hyun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 145 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 113 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland