Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 113 gevonden artikelen
 
 
  Effect of chemical and enzymatic modifications on the structural and physicochemical properties of dietary fiber from purple turnip (Brassica rapa L.)
 
 
Titel: Effect of chemical and enzymatic modifications on the structural and physicochemical properties of dietary fiber from purple turnip (Brassica rapa L.)
Auteur: Ma, Rui
Chen, Jia-Nan
Zhou, Xue-jie
Lin, Han
Gao, Qi
Peng, Xue
Tanokura, Masaru
Xue, You-lin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 145 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 113 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland