Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 113 gevonden artikelen
 
 
  Degraded polysaccharide from Lycium barbarum L. leaves improve wheat dough structure and rheology
 
 
Titel: Degraded polysaccharide from Lycium barbarum L. leaves improve wheat dough structure and rheology
Auteur: Al-Wraikat, Majida
Hou, Chen
Zhao, Guangtao
Lu, Hao
Zhang, Hengkai
Lei, Yanan
Ali, Zeshan
Li, Jianke
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 145 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 113 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland