Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 110 van 113 gevonden artikelen
 
 
  Utilization of apricot kernel skins by ultrasonic treatment of the dough to produce a bread with better flavor and good shelf life
 
 
Titel: Utilization of apricot kernel skins by ultrasonic treatment of the dough to produce a bread with better flavor and good shelf life
Auteur: Yao, Jian-Li
Zhang, Qing-An
Liu, Meng-Jia
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 145 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 110 van 113 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland