Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 86 van 90 gevonden artikelen
 
 
  The control of cheese and meat product spoilage fungi by sanitizers: In vitro testing and food industry usage
 
 
Titel: The control of cheese and meat product spoilage fungi by sanitizers: In vitro testing and food industry usage
Auteur: Bernardi, Angélica Olivier
Stefanello, Andrieli
Garcia, Marcelo Valle
Copetti, Marina Venturini
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 144 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 86 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland