Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 75 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Preparation and characterization of whey protein isolate nanoparticles in supercritical CO2
 
 
Titel: Preparation and characterization of whey protein isolate nanoparticles in supercritical CO2
Auteur: Liu, Yujia
Kang, Naixin
Cheng, Haiyang
Chu, Xuebin
Sun, Zhengwei
Xi, Chunyu
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 144 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 75 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland