Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 66 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Olive oil-in-water emulsion as a source of desirable fatty acids in free-range “Caipira” chicken ham
 
 
Titel: Olive oil-in-water emulsion as a source of desirable fatty acids in free-range “Caipira” chicken ham
Auteur: Souto, Valter Oliveira de
Santos, Miriane Moreira Fernandes
Lima, Darlinne Amanda Soares
Florentino, Gabrielle Ingrid Bizerra
Galvão, Mércia de Sousa
Bezerra, Taliana Kênia Alencar
Madruga, Marta Suely
Silva, Fábio Anderson Pereira da
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 144 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 66 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland