Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Influences of oxidation-reduction potential on kefir: Microbial counts, organic acids, volatile compounds and sensory properties
 
 
Titel: Influences of oxidation-reduction potential on kefir: Microbial counts, organic acids, volatile compounds and sensory properties
Auteur: Bulat, Tugba
Topcu, Ali
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 144 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland