Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Effects of pH on ultrasonic-modified soybean lipophilic protein nanoemulsions with encapsulated vitamin E
 
 
Titel: Effects of pH on ultrasonic-modified soybean lipophilic protein nanoemulsions with encapsulated vitamin E
Auteur: Wang, Diqiong
Zhong, Mingming
Sun, Yufan
Fang, Lin
Sun, Yuanda
Qi, Baokun
Li, Yang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 144 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland