Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Characterization and comparison of flavor compounds in stewed pork with different processing methods
 
 
Titel: Characterization and comparison of flavor compounds in stewed pork with different processing methods
Auteur: Han, Dong
Zhang, Chun-Hui
Fauconnier, Marie-Laure
Jia, Wei
Wang, Jing-Fan
Hu, Fei-Fei
Xie, Dao-Wen
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 144 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland