Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Comparative study on quality of whole milk processed by high hydrostatic pressure or thermal pasteurization treatment
 
 
Titel: Comparative study on quality of whole milk processed by high hydrostatic pressure or thermal pasteurization treatment
Auteur: Liu, Guanchen
Carøe, Christina
Qin, Zihan
Munk, Daniel M.E.
Crafack, Michael
Petersen, Mikael A.
Ahrné, Lilia
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 127 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland