Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Development and characterization of reinforced ethyl cellulose based oleogel with adipic acid: Its application in cake and beef burger
 
 
Titel: Development and characterization of reinforced ethyl cellulose based oleogel with adipic acid: Its application in cake and beef burger
Auteur: Adili, Leila
Roufegarinejad, Leila
Tabibiazar, Mahnaz
Hamishehkar, Hamed
Alizadeh, Ainaz
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 126 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland