Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 87 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Structural properties of lotus seed starch prepared by octenyl succinic anhydride esterification assisted by high hydrostatic pressure treatment
 
 
Titel: Structural properties of lotus seed starch prepared by octenyl succinic anhydride esterification assisted by high hydrostatic pressure treatment
Auteur: Sun, Siwei
Lin, Xiong
Zhao, Beibei
Wang, Bailong
Guo, Zebin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 117 (2020) nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 87 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland