Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Green pepper essential oil as a biopreservative agent for fish-based products: Antimicrobial and antivirulence activities against Pseudomonas aeruginosa KM01
 
 
Titel: Green pepper essential oil as a biopreservative agent for fish-based products: Antimicrobial and antivirulence activities against Pseudomonas aeruginosa KM01
Auteur: Myszka, Kamila
Olejnik, Anna
Majcher, Małgorzata
Sobieszczańska, Natalia
Grygier, Anna
Powierska-Czarny, Jolanta
Rudzińska, Magdalena
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 108 () nr. C pagina's 6-13
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland