Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Flavour retention and removal of dissolved carbon dioxide in the solution treated with low-pressure carbon dioxide microbubbles
 
 
Titel: Flavour retention and removal of dissolved carbon dioxide in the solution treated with low-pressure carbon dioxide microbubbles
Auteur: Kobayashi, Fumiyuki
Odake, Sachiko
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 108 () nr. C pagina's 338-343
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland