Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Effects of new technology on the current manufacturing process of yogurt-to increase the overall marketability of yogurt
 
 
Titel: Effects of new technology on the current manufacturing process of yogurt-to increase the overall marketability of yogurt
Auteur: Das, Kunal
Choudhary, Ruplal
Thompson-Witrick, Katherine A.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 108 () nr. C pagina's 69-80
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland