Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Effect of the incorporation of a fermented rooibos (Aspalathus linearis) extract in the manufacturing of rabbit meat patties on their physical, chemical, and sensory quality during refrigerated storage
 
 
Titel: Effect of the incorporation of a fermented rooibos (Aspalathus linearis) extract in the manufacturing of rabbit meat patties on their physical, chemical, and sensory quality during refrigerated storage
Auteur: Cullere, Marco
Tasoniero, Giulia
Secci, Giulia
Parisi, Giuliana
Smit, Paula
Hoffman, Louwrens Christiaan
Dalle Zotte, Antonella
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 108 () nr. C pagina's 31-38
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland