Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 72 van 146 gevonden artikelen
 
 
  Industrial cheese whey utilization for enhanced production of purified pediocin PA-1
 
 
Titel: Industrial cheese whey utilization for enhanced production of purified pediocin PA-1
Auteur: Garsa, Anita Kumari
Kumariya, Rashmi
Kumar, Anil
Lather, Puja
Kapila, Suman
Sood, S.K.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 59 (2014) nr. 2P1 pagina's 10 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 72 van 146 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland