Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 24 gevonden artikelen
 
 
  The elemental composition of chocolates is related to cacao content and origin: A multi-element fingerprinting analysis of single origin chocolates
 
 
Titel: The elemental composition of chocolates is related to cacao content and origin: A multi-element fingerprinting analysis of single origin chocolates
Auteur: Vanderschueren, Ruth
Montalvo, Daniela
De Ketelaere, Bart
Delcour, Jan A.
Smolders, Erik
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 83 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland