Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Infrared radiation as a heat source in sample preparation of shrimp for trace element analysis
 
 
Titel: Infrared radiation as a heat source in sample preparation of shrimp for trace element analysis
Auteur: da Silva, Francisco L.F.
Oliveira, João P.S.
Campos, Victor M.
Gouveia, Sandro T.
Ribeiro, Lívia P.D.
Lopes, Gisele S.
Matos, Wladiana O.
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 79 (2019) nr. C pagina's 107-113
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland