Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 32 gevonden artikelen
 
 
  The use of diluted formic acid in sample preparation for macro- and microelements determination in foodstuff samples using ICP OES
 
 
Titel: The use of diluted formic acid in sample preparation for macro- and microelements determination in foodstuff samples using ICP OES
Auteur: de Oliveira, Aline Fernandes
da Silva, Caroline Santos
Bianchi, Silmara Rossana
Nogueira, Ana Rita Araujo
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 66 (2018) nr. C pagina's 7-12
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland