Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Fatty acid, cholesterol, vitamin, and mineral content of cooked beef cuts from a national study
 
 
Titel: Fatty acid, cholesterol, vitamin, and mineral content of cooked beef cuts from a national study
Auteur: Roseland, Janet M.
Nguyen, Quynhanh V.
Douglass, Larry W.
Patterson, Kristine Y.
Howe, Juliette C.
Williams, Juhi R.
Thompson, Leslie D.
Brooks, J. Chance
Woerner, Dale R.
Engle, Terry E.
Savell, Jeffrey W.
Gehring, Kerri B.
Cifelli, Amy M.
McNeill, Shalene H.
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 66 (2018) nr. C pagina's 55-64
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland