Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Free and protein-bound Nε -carboxymethyllysine and Nε -carboxyethyllysine in fish muscle: Biological variation and effects of heat treatment
 
 
Titel: Free and protein-bound Nε -carboxymethyllysine and Nε -carboxyethyllysine in fish muscle: Biological variation and effects of heat treatment
Auteur: Niu, Lihong
Sun, Xiaohua
Tang, Juming
Wang, Jing
Rasco, Barbara A.
Lai, Keqiang
Huang, Yiqun
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 57 (2017) nr. C pagina's 56-63
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland