Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Statistical approaches to access the effect of Lactobacillus sakei culture and ultrasound frequency on fatty acid profile of beef jerky
 
 
Titel: Statistical approaches to access the effect of Lactobacillus sakei culture and ultrasound frequency on fatty acid profile of beef jerky
Auteur: Ojha, K. Shikha
Harrison, Sabine M.
Brunton, Nigel P.
Kerry, Joseph P.
Tiwari, Brijesh K.
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 57 (2017) nr. C pagina's 1-7
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland