Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Quantification of bioactive constituents and antioxidant activity of Chinese yellow wine
 
 
Titel: Quantification of bioactive constituents and antioxidant activity of Chinese yellow wine
Auteur: Lu, Qing-Yi
Lee, Ru-Po
Huang, Jianjun
Yang, Jieping
Henning, Susanne M.
Hong, Xutao
Heber, David
Li, Zhaoping
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 44 (2015) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland