Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of Mexican coffee according to mineral contents by means of multilayer perceptrons artificial neural networks
 
 
Titel: Characterization of Mexican coffee according to mineral contents by means of multilayer perceptrons artificial neural networks
Auteur: Muñiz-Valencia, Roberto
Jurado, José M.
Ceballos-Magaña, Silvia G.
Alcázar, Ángela
Hernández-Díaz, Julio
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 34 (2014) nr. 1 pagina's 5 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland