Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Interlaboratory evaluation of milk fatty acid composition by using different GC operating conditions
 
 
Titel: Interlaboratory evaluation of milk fatty acid composition by using different GC operating conditions
Auteur: Contarini, Giovanna
Povolo, Milena
Pelizzola, Valeria
Monti, Lucia
Lercker, Giovanni
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 32 (2013) nr. 2 pagina's 10 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland