Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Presence of mono-, di- and galactooligosaccharides in commercial lactose-free UHT dairy products
 
 
Titel: Presence of mono-, di- and galactooligosaccharides in commercial lactose-free UHT dairy products
Auteur: Ruiz-Matute, Ana I.
Corzo-Martínez, Marta
Montilla, Antonia
Olano, Agustín
Copovi, Paula
Corzo, Nieves
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 28 (2012) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland