Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of clams as a food source of iron: Total iron, heme iron, aluminum, and in vitro iron bioavailability in live and processed clams
 
 
Titel: Evaluation of clams as a food source of iron: Total iron, heme iron, aluminum, and in vitro iron bioavailability in live and processed clams
Auteur: Lai, Jennifer F.
Dobbs, Joannie
Dunn, Michael A.
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 25 (2012) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland