Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Lipid and fatty acid composition of fish and seafood consumed in France: CALIPSO study
 
 
Titel: Lipid and fatty acid composition of fish and seafood consumed in France: CALIPSO study
Auteur: Sirot, VĂ©ronique
Oseredczuk, Marine
Bemrah-Aouachria, Nawel
Volatier, Jean-Luc
Leblanc, Jean-Charles
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 21 (2008) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland